Header images

Reviews Catalonië

Het is een hele bijzonder mooie en leerzame week, waarin je zeer goed door Marieke en Jon begeleid wordt en echt tot nieuwe inzichten over jezelf komt. Er wordt iets "aangezet" bij jezelf dat zo waardevol is en je niet meer los kunt laten omdat het een deel van je is geworden.

Elisabeth

 

Wij (deelnemer en partner) hebben de week in les Gavatxes als heel bijzonder ervaren en hebben het er nog regelmatig over.

Vooral de leggingen met materialen uit de natuur was nieuw voor ons. Door de ervaringen met, en van de andere deelnemers en de opdrachten die we kregen, vond een innerlijk veranderingsproces plaats. Dat proces zich vertaalde gedurende de week naar de vorm van de leggingen. Dat was erg mooi om te ervaren, maar is moeilijk om met woorden om uit te leggen. De afronding van de week was goed doordacht.

Sommige onderdelen van de week passen we nog steeds toe in ons ons werk en bij de begeleiding van anderen.

H.J. Visser, kinesioloog - www.de-verbeelding.org

 

Het is een fantastische gelegenheid voor bijna elke persoon en een goed idee om elk jaar te doen. Als een nieuwjaars besluit.

Alice

 

Het is een cadeau voor jezelf. Je leert energie te beheren, je verlangen te volgen. Je saboteurs te ontdekken en er ‘los’ van te komen. Het is een week waarin je veel gereedschap meekrijgt wat je kan inzetten in je leven.

Karin